Allah yolunu açık etsin öğretmenim

Allah yolunu açık etsin öğretmenim
24 Haziran’a çok az kaldı bu yüzden pembe renkli seçim masalları bitmiyor ve her siyasi lider vaatlerini katlayarak anlatmaya yahut kandırmaya çalışıyor.

24 Haziran’a çok az kaldı bu yüzden pembe renkli seçim masalları bitmiyor ve her siyasi lider vaatlerini katlayarak anlatmaya yahut kandırmaya çalışıyor.
Zaten saf ve bu cambazlara aldananlar olmasaydı sanırım bu pembe renkli masallar da olmazdı. Siyasiler anlata dursunlar ne söylerlerlerse söylesinler nasıl olsa halkın çoğu inanıyor yahut kanıyor yazık ki bu acı gerçeği onlar da biliyorlar.
Şimdi biz bunların anlattıkları yalan ve palavraları kayıt altına alsak ve gel zaman geç zaman seçimlerden birkaç ay sonra kendilerine dinlettirsek bu yalan ve saçmalıkları inanın utanmadan inkar ederler yahut savunma mekanizmalarını kullanarak felsefe yaparak bizleri bir daha ikna etme yoluna giderler. Yaparlar bu at cambazlığını hiç kuşkum yok buna.
Birkaç kez seviyesiz siyasiler başlığı altında köşe yazdım. Derdimizi ve beklentilerimizi yazdım köşeme taşıdım ilk etapta seviyesiz kelimesi hakaret olarak algılansa da aslında ben hakaret etmemeye dikkat ederim. Ancak yazdığım hakaret olmayıp gerçeğin aynasına yansıyan yüzleri seviyesiz olduğu için öyle yazmıştım. Dünyanın diğer ülkelerinde de seçimler oluyor siyasileri çıkıp yapacaklarını yapamayacaklarını üstelik karşılıklı TV kanallarında tüm basına açık her soruyu alıp cevaplandırarak yapıyorlar.
Oysa sayın Muharrem İnce birkaç kez AKP’nin genel başkanı sayın Erdoğan'ı 'çık karşıma istediğin tv kanalında medenice konuşalım' diye davet etti. Maalesef sayın Erdoğan kendisine gelen hiçbir teklife evet demiyor. Oysa kendisine sorulacak her soruya cevap verebilecek durumda olduğunu hepimiz biliyoruz. Çıkmaması da daha fazla dikkatleri üstüne çekiyor.
Ancak bu siyasileri yaza yaza anlata anlata bitirmek mümkün olmuyor olmayacak da. Ben samimi ve iyi olduklarına asla inanmıyorum. Neden inanmıyorum? Onlara inanıp oy verdiğimiz halde anlattıkları vaatlerini asla yerine getirmediklerine defalarca şahit oldum. Milletçe şahit olduk. İşte bu yüzden inanmıyorum. İsteyen inanabilir onların anlattıkları masallar doğrultusunda uyuyabilirler.
Hep refah ve zengin ve mutlu bir yaşam tarzı vaat ettiler. Konforlu bir hayat tarzı ikram ettiler tepsi üstünde ama sanal olarak. Hakikatte insanlar çöplerden çöp karıştırarak hayatlarını bir şekilde idame ettirmeye çalışıyorlar. Ben çok rastladım bu tür insanlara ve onları bu hale getiren seviyesiz maskeli siyasilere…
Ancak sayın Muharem İnce'nin ve benzer kategoriye giren siyasilerimizi tenzih ediyorum onlara saygı duyuyorum. Şimdi de bu tür beyefendilere hanımefendilere şans vermekte yarar var. Zira denenmişleri bir daha denemek onları hem şımartıyor hem de onları yoruyoruz. İnce’nin konuşmalarını ve vaddlerini, cesaretini fazlasıyla takdir ediyorum ve başarılı olacağına kalben inanıyorum. Yeter ki ona bir şans verelim ve metal yorgunluğu çekenleri yedek kulübesine alalım. 
Yolun açık olsun hocam sen bir eğitmensin. Bana göre bu milletin Muharrem İnce'ye çok ihtiyacı var. Dilerim yolun açık olur. İnanıyorum başaracaksın Allah yolunu açık etsin sevgili öğretmenim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.