Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

21 Şubat 2022 Salı Burç Yorumları

Koç: Bugün muhtemelen yeni gelir kaynakları açılabilir. Geçmiş yatırımlarınız size banka bakiyenizi artıracak iyi bir kâr sağlayabilir. Muhtemelen ağınızı artıracak bir sosyal organizasyonla bağlantı kurabilirsiniz. Bekarlar evlilik açısından bir ruh eşi bulabilirler.

Boğa: Bugün, büyüklerden gelen kutsamalar size güven verebilir. İşinizde size yardımcı olabilecek herhangi bir girişimde bulunmadan önce sezgilerinizi takip edebilirsiniz. Sezginiz, finansal açıdan daha fazla kazanmanıza yardımcı olabilir. Muhtemelen aile üyelerinizle bazı dini yerleri ziyaret edebilirsiniz. Ev hayatından zevk almak için kibrini kontrol etmelisin. Öğrenciler kaderin yardımıyla iyi sonuçlar bekleyebilirler.


İkizler: Bugün, işinizde güven seviyenizi ve banka bakiyenizi artırabilecek bazı anlık kazançlar bekleyebilirsiniz. Ev hayatında stresten uzak durmanız tavsiye edilir. İş ve çalışma cephesinde bir miktar ivme olacaktır. Prestijiniz artabilir. Yurtdışı seyahat planları da yapabilirsiniz.


Yengeç: Bugün işler pek iyi olmayacak. Kendinizi sıkıcı ve mutsuz hissedebilirsiniz. Bazı gizemli korkular sizi üzebilir. Muhtemelen okült ilginizi çekebilir. Çalışmanızı etkileyebilecek bir güven eksikliği hissedebilirsiniz. Aceleci araba kullanmaktan ve riskli macera turlarından kaçınmaktır.


Aslan: Bugün ay sizi kutsuyor. Aşk, kişisel yaşam açısından havada olurdu. Bekarlar uygun eşleşmeler bulabilir. Profesyonel yaşam açısından daha iyisini yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve ast personelinizin sizi desteklemesi muhtemel olabilir.


Başak: Bugün, kazançlarınız ve giderleriniz arasında bir denge kurabilirsiniz, bu da banka bakiyenizi artırabilir. Muhtemelen işinizde daha iyi performans gösterebilirsiniz. Patronunuz terfiler konusunda size yeni sorumluluklar verebilir. Bloke olan paranızı geri alabilirsiniz. Rakiplerinizi ve gizli düşmanlarınızı kontrol edebilirsiniz.


Terazi: Bugün uykusuzluktan dolayı kendinizi yorgun hissedebilir, hedeflerinize doğru dağılmış olabilirsiniz. Çalışma verimliliğinizi etkileyebilecek bazı dini yerleri ziyaret etmeyi planlayabilirsiniz. Ancak akşam geç saatlerde büyükleriniz tarafından kutsanabilirsiniz; hatalarınızı öğrenebilir ve gelecek gün için güzel bir plan yapabilirsiniz. Ebeveyninizin sağlığına dikkat etmeniz önerilir.


Akrep: Bugün ay sizi kutsuyor. Aşk, kişisel yaşam açısından havada olurdu. Bekarlar uygun eşleşmeler bulabilir. Profesyonel yaşam açısından daha iyisini yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve ast personelinizin sizi desteklemesi muhtemel olabilir. Bugün aceleniz olabilir. Güvenli sürüş yapmanız tavsiye edilir. Ancak büyüklerin onayıyla bu karmaşık durumdan çıkabilirsiniz. Aşk hayatınızda daha romantik olma ihtimaliniz var ve ev hayatında uyum gelebilir. Yeni ortaklıklarda bazı olumlu sonuçlar bekleyebilirsiniz. Muhabbet kuşları mutlu anlarının tadını çıkarabilirler. Öğrenciler akademik açıdan güzel haberler duyabilirler.


Yay: Bugün alt kadronuz işbirlikçi olabilir, ertelenen projeleri tamamlamanıza yardımcı olabilir. Çevrenizi güçlendirebilecek, iş veya sosyal yaşamınızda size yardımcı olabilecek bazı sosyal etkinliklere katılmanız muhtemeldir. Arkadaşlarınızla bir geziye çıkmayı planlayabilirsiniz. Arkadaşlarla bazı anlaşmazlıklar şimdi çözülebilir. Öğrencilere dikkatsizlikten kaçınmaları tavsiye edilir.


Oğlak: Bugün iletişim becerileriniz profesyonel cephede size yardımcı olabilir. Etrafınızdaki herkese karşı muhtemelen daha kibar olabilirsiniz, bu da projelerinizi hızlandırmanıza yardımcı olabilir. Muhabbet kuşları muhtemelen birbirleriyle görüş alışverişinde bulunabilir ve bu da ilişkileri için bir temel oluşturabilir.


Kova: Bugün ay sizi kutsuyor. Yeni ortaklıklar size fayda sağlayabilir. Enerji seviyeniz muhtemelen yüksek olabilir. Sıkı çalışmanız ve hevesiniz, finansal kazançlar açısından size ödeme yapabilir. Öz saygı sizi çevrenizdeki olumsuz insanlardan koruyabilir.


Balık: Bugün, kendinizi donuk ve mutsuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle sert konuşmalardan kaçınmanız tavsiye edilir. Ayrıca, sıkı çalışmanız için uygun bir karşılık alamayabilirsiniz. Sezginizi takip etmeniz gerekiyor. Bazı önemli kararlar alırken sabırlı olmanız tavsiye edilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi