Aslı Watson (call_me_mumsy) kimdir, kiminle evli, kraliyet ailesinden mi, ne iş yapıyor, nerede yaşıyor?

Aslı Watson (call_me_mumsy) kimdir, kiminle evli, kraliyet ailesinden mi, ne iş yapıyor, nerede yaşıyor?
Son dönemde İngiltere Kraliyet ailesi ile ilgili paylaşımları ile öne çıkan influencer Call_me_mumsy’nin kim olduğu ve gerçek ismi merak konusu oluyor?

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken ve İngiltere’de yaşadığı bilinen call_me_mumsy kullanıcı adı ile tanınan influencer Aslı Watson’ın kim olduğu, eşinin ismi, nerede yaşadığı ve ne iş yaptığı merakla araştırılıyor? Peki Call_me_mumsy kimdir, kaç yaşında, eşi kim, çocuğu var mı, aslen nereli, gerçek ismi ne, eşi ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

1674679723470.jpg

Call_me_mumsy Aslı Watson kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?

Eşi İngiliz olan ve İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşadığı bilinen influencer Call_me_mumsy’nin ismi Aslı Watson. Evlenmeden önceki soyadı Aslı Kırhan olan call_me_mumsy’nin Tom Watson ile evlendikten sonra eşinin soy ismini kullandığı biliniyor.

mmml.png

Aslı Watson kim, nerede yaşıyor, kraliyet ailesinden mi?

Kraliyet ailesine dair paylaşımları ve günlük yaşam içerikleri ile dikkat çeken Aslı Watson her geçen gün takipçi sayısını artırıyor. Özellikle son günlerde İngiltere’de Prenses Kate ve Kral Charles’ın sağlık durumlarına ilişkin verdiği açıklayıcı bilgilerle öne çıkan Aslı Watson’ın eşinin ailesinin uzun yıllar İngiltere Kraliyet ailesi için çalıştığı biliniyor.

mu.png

Aslı Watson (call_me_mumsy) eşi kim, çocuğu var mı?

Beş seneden fazla bir süredir İngiliz Tom Watson ile evli olan Aslı Watson’ın Leo adlı bir erkek çocuğu bulunuyor. Aslı Watson’ın kayınpederi Kraliçe Elizabeth’in şövalyelerinden biri olduğu için Watson ailesi kraliyete oldukça yakın. Kraliyet tarafından düzenlenen etkinliklerde ön sırada yer alan ve kraliyet düğünlerine de katıldığı bilinen Aslı Watson’ın aile ile ilgili paylaşımları bu nedenle dikkatle takip ediliyor.

mmm.png

Call_me_mumsy Aslı Watson ne iş yapıyor?

Son yıllarda sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşan ve call_me_mumsy adlı Instagram sayfası 227 bin kişi tarafından takip edilen Aslı Watson kendisini stil danışmanı ve influencer olarak tanımlıyor.

mwm.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.