Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonu Sude Nur Çakır kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram?

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonu Sude Nur Çakır kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram?
Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda rakiplerini birer birer devirdiği görüntüleri sosyal medyada olay yaratan genç sporcu Sude Nur Çakır’ın hayatı merak konusu oluyor.

Milli sporcu Sude Nur Çakır, Slovakya’nın başkenti Bratislava’da düzenlenen 2024 Yılı Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında 18 yaş altı Sol ve Sağ kolda Avrupa Şampiyonu oldu. Şampiyonluğa giden süreçte elde ettiği başarılarla Türkiye’yi gururlandıran Çakır’ın rakiplerini elediği anların görüntüleri ise sosyal medyada viral oldu. Görüntüleri yayılmasının ardından birçok kişi Sude Nur Çakır’ın kim olduğunu, kaç yaşında olduğunu, aslen nereli olduğunu ve sosyal medya hesaplarını araştırmaya başladı.. İşte şampiyon sporcu Sude Nur Çakır hakkında tüm merak edilenler…

Sude Nur Çakır kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu ne?


Avrupa Şampiyonu olarak ülkeyi sevince boğan genç sporcu Sude Nur Çakır’ın Ankara Gölbaşılı olduğu biliniyor. 2007 yılında dünyaya gelen Sude Nur Çakır henüz 16 yaşında. Çakır’ın tam doğum tarihi ve doğum yeri ise bilinmiyor. Milli bilek güreşçisinin küçük yaşlardan itibaren birçok turnuvadan madalya ile dönen başarılı bir sporcu olduğu biliniyor. 70 kilogram ağırlığında olan Çakır'un boyunun uzunluğu hakkında ise net bir bilgi bulunmuyor.

gm-mm6xwaaam-rr.jpeg

Sude Nur Çakır hangi takımda?

Son olarak Slovakya’da düzenlenen 2024 Yılı Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında 18 yaş altı Sol ve Sağ kolda Avrupa Şampiyonu olma başarısı gösteren Sude Nur Çakır, Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün sporcusu olarak spor yaşamına devam ediyor.

sss.png

Sude Nur Çakır Instagram hesabı ne?

Milli sporcu Sude Nur Çakır’ın sportif başarılarına, antrenman görüntülerine ve özel yaşamından karelere yer verdiği bir Instagram hesabı bulunuyor. Çakır’ın platformdaki kullanıcı ismi ise @sudenr._.ckr.

s.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.