Bahar dizisi Rüzgar kimdir? Mehmet Deniz Sarıkaş kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, doğum tarihi, sevgilisi kim, Instagram

Bahar dizisi Rüzgar kimdir? Mehmet Deniz Sarıkaş kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, doğum tarihi, sevgilisi kim, Instagram
Show TV’nin büyük ilgi gören Bahar dizisine Rüzgar karakteri ile katılmaya hazırlanan Mehmet Deniz Sarıkaş’ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak konusu oluyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı ve son dönemin en çok ilgi gören yapımlarından biri Bahar dizisine taze kan! Salı akşamları Show TV ekranlarında yeni bölümleri ile izleyiciyle buluşan Bahar dizisine “Rüzgar” geliyor! Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ses getiren yapımda Rüzgar karakterine hayat vermeye hazırlanan oyuncunun kim olduğu ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Bahar dizisinde Rüzgar karakterini canlandıran oyuncu kimdir, adı ne? Mehmet Deniz Sarıkaş kimdir, yaşı kaç, doğum tarihi ne, boyu kaç, burcu ne, sevgilisi var mı, Instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

mehmet-deniz-sarikas-850x560.png

Bahar dizisi Rüzgar kimdir, gerçek adı ne?

Show TV’de yayınlanan Bahar dizisine Rüzgar rolüyle katılan oyuncunun ismi Mehmet Deniz Sarıkaş.

Mehmet Deniz Sarıkaş kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu ne, boyu kaç?

Genç oyuncu Mehmet Deniz Sarıkaş 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 24 yaşında olan Sarıkaş’ın tam doğum tarihi ve burcu ise bilinmiyor. Deniz Sarıkaş’ın boyu ise 178 cm.

deniz-sarikas-500x500.png

Mehmet Deniz Sarıkaş hangi dizilerde oynadı?

Son olarak Bahar dizisinde Rüzgar karakterine hayat vermeye hazırlanan Mehmet Deniz Sarıkaş daha önce iki farklı yapımda daha boy gösterdi. İlk dizi projesi Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi olan Sarıkaş bu yapımda Ozan karakterine hayat verdi. Kariyerindeki ikinci dizisi ise Fox ekranlarında yayınlanan Kirli Sepeti adlı yapım olan Sarıkaş bu dizide ise Ahmet rolünü canlandırdı.

Mehmet Deniz Sarıkaş eğitimi ne, hangi okuldan mezun?

Oyunculuk eğitimi alan aktörler arasında yer alan Deniz Sarıkaş, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar Oyunculuk Bölümü mezunudur.

img-1189-543x814.jpg

Mehmet Deniz Sarıkaş sevgilisi kim, kız arkadaşı var mı?

Özel hayatına dair pek bilgi bulunmayan Deniz Sarıkaş’ın bekar olduğu ve kız arkadaşı olmadığı biliniyor.

nn-xrbf.webp

Mehmet Deniz Sarıkaş Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Mehmet Deniz Sarıkaş’ı Instagram’da 206 binden fazla kişi takip ediyor. Platformda @denizsarikas kullanıcı adı ile yer alan Sarıkaş’ın takipçi kitlesi her geçen gün artıyor. Sarıkaş’ın menajerliğini ise Ufuk Ergin üstleniyor.

s-41be774014f4f7eb07b8511ad930306fda7830f4.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.