Beyaz TV muhabiri Selin Arslan kimdir? Instagram hesabı

Beyaz TV muhabiri Selin Arslan kimdir? Instagram hesabı
Televizyon dünyasına adım attıktan sonra adını her geçen gün daha fazla kişiye duyuran Selin Arslan, son dönemin en çok aranan isimleri arasında yer aldı. Peki, Beyaz TV muhabiri Selin Arslan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Ankara'da gündemin nabzını tutan ve halka mikrofon uzatan muhabirlerden biri olan Selin Arslan, güzelliği ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Genç basın mensubu hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor ve sosyal medya hesapları öğrenilmek üzere araştırılıyor. Peki, Beyaz TV muhabiri Selin Arslan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Beyaz TV muhabiri Selin Arslan kimdir?

Kariyerini şu an Beyaz TV'de sürdüren ve adını her geçen gün daha fazla kişiye duyuran Selin Arslan, Selçuk Üniversitesi Radyo Televzyon ve Sinema Bölümü mezunu. Ajans Üniversite TV'de başlayan 2.5 yıllık kariyerinin ardından 2023 yılının kasım ayından bu yana Beyaz TV'de çalışmaktadır.

Beyaz TV muhabiri Selin Arslan Instagram hesabı

Güzel muhabiri sosyal medyada da çok sayıda kişi takip ediyor. Her fotoğrafına beğeni ve yorumlar geliyor. Aktif olarak kullandığı hesaplarında takipçileriyle buluşan Arslan, sayıyı giderek artırıyor. @sselinarslans adresinden takip edebilirsiniz.

image-921126.jpg

image-2079442.jpg

image-7806225.jpg

image-6401158.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.