Daiki Hashioka kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi takımlarda oynadı

Daiki Hashioka kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi takımlarda oynadı
Devre arası transfer döneminde ilk hamlesini yapmak isteyen Trabzonspor'da listeye son olarak Daiki Hashioka eklendi. Peki, Daiki Hashioka kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Dün akşam Galatasaray karşısında aldığı tarihi hezimetle büyük hayal kırıklığı yaşayan ve yaşatan Trabzonspor'da transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo mavililer bir an önce toparlanmak adına hamlelerini yapmak ve imzaları attırmak amacında. Gündeme gelen isimlerden biri de Daiki Hashioka oldu. Kendisi hakkında da internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Daiki Hashioka kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Larsen ile yollar ayrıldı

Trabzonspor, geçen sezon başında transfer ettiği Jens Styger Larsen ile yollarını ayırdı. Mehmet Can Aydın'ın da performansının düşük kalması arayışlar hız kazandı. Danimarkalı sağ bekin sözleşmesini fesheden Karadeniz ekibinde sağ bek arayışları da başladı. Oliver Sonne'nin yanı sıra Daiki Hashioka da listede bulunuyor.

144966347-3788150834578121-8273639983347272154-n.jpg

Daiki Hashioka kimdir?

Trabzonspor'un listesinde bulunan Daiki Hashioka, 17 Mayıs 1999 tarihinde Japonya'nın Urawa kentinde doğdu. 24 yaşındadır. Futbola Urawa Okubo SSC'de başladı. Ardından Urawa Red Diamonds'a transfer oldu. İlk yurt dışı deneyimi Belçika ile oldu. VVV St. Truiden ile sözleşme imzaladı. Geçen sezonun devre arasında kalıcı transferi gerçekleşti. 91 maça çıkan Japon oyuncu 2 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. Japonya Milli Takımı ile de 7 karşılaşmaya çıktı. 1.84 metre boyundaki sağ bekin güncel piaysa değeri 2 milyon euro ve kariyerinde Japonya Kupası zaferi bulunuyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.