Ömer Tinte kimdir? Instagram hesabı

Ömer Tinte kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Sosyal medyadaki çiğ köfte ve yemek videolarıyla adından söz ettiren Ömer Tinte, her geçen gün daha fazla kişiye duyurmayı sürdürüyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama yapılıyor. Diyarbakırlı Çiğ köfteci Ömer Tinte kimdir? Instagram hesabı burada.

Son dönemde adeta patlama gösteren çiğ köfte videoları arasında çok sevilen bir isim var. Adı Ömer Tinte. Babasından devraldığı mesleğini kendi markasıyla sürdürüyor. Ünü, yaşadığı ve işletmesini kurduğu Diyarbakır'ı çoktan aştı. Milyonlara ulaşan videolarıyla her geçen gün daha da popüler hale gelen fenomenin takipçi sayısı da artıyor. 'Yemisen heee' sözüyle hatırlarda kalan Tinte'nin hayatı merak konusu. Peki, Diyarbakırlı Çiğ köfteci Ömer Tinte kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

'Yemisen Hee' şarkısını yayınladı

Çiğ köfte ve yemek videolarında sürekli olarak "Yemisen Hee" sözünü sarf eden Ömer Tinte, bu adı taşıyan bir şarkı da çıkartıp kliplendirdi. Hayranlarından tam not almayı başardı. İş hayatında disiplini ve çalışkanlığı ile ön plana çıkan Tinte'nin bu çalışması da çok sevildi.

image-2360600.jpg
Ömer Tinte

Ömer Tinte kimdir?

Henüz çocuk yaşta başladığı çiğ köftecilik mesleğinde 15 yılı deviren Ömer Tinte, o dönemde hevesi olduğu için adım attığını söyledi. Okula gitmesine rağmen aklında hep çiğ köftecilik kaldığını ve lise 1'de eğitmini bıraktığını anlattı. Okul sonrası ise işe tam olarak başladığından söz etti. Her sabah babasıyla işe gidip, kapatana kadar dükkanda kaldı. O dönemler boyu yetmediği için altına kasa koyduklarından bahsetti. Babasının dükkanda olmadığı bir gün ilk kez yaptığını ve ardından sürekli olarak tezgahın başına geçtiğini dile getirdi. Babasının taktikleriyle de iyi bir noktaya geldiğini vurguladı. Klasik çiğ köftenin yanı sıra farklı tatlar ve tariflerle de birleştirip menü oluşturmasıyla fark yarattı. 1 çocuğu olduğu bilinmektedir. Aslen Diyarbakırlıdır. Instagram hesabı @omer.tinte'dir ve 45 bin kişi tarafından talip edilmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.