En Hamarat Benim Figen (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı nedir?

En Hamarat Benim Figen (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı nedir?
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacıdan biri de Figen oldu. Peki, En Hamarat Benim Figen (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kadir Ezildi'nin sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların rekabeti ile ekranlardaki yerini alan En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş ismin kozlarını paylaşacağı zorlu programda gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Figen olacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Figen (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

3h4jg32hj4jh234g.webp
En Hamarat Benim Figen (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı nedir?

En Hamarat Benim Figen (22-26 Ocak) kimdir?

Bugün kameraların karşısına geçerek haftanın açılışını yapacak olan Figen, güzelliği ile adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Daha önce kızı Lara İlbeyi yarışmıştı. Şimdi sıra kendisine geldi. İlk günün stresini avantaja çevirmek ve adını zirveye yazdırmak amacında. Rakiplerine karşı vereceği cevaplar da sabırsızlıkla bekleniyor. Instagrma hesabı bilinmemektedir.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.