En Hamarat Benim Meltem Alan Taşbaş kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Meltem Alan Taşbaş kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Şeflerin yarışacağı zorlu maratona katılan isimler arasında Meltem Alan Taşbaş da bulunuyor. Peki, Meltem Alan Taşbaş kimdir? İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettiren En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacısıyla yine televizyona renk ve lezzet katacak programa katılan isimlerden biri de Meltem Alan Taşbaş olarak açıklandı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Meltem Alan Taşbaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Meltem Alan Taşbaş kimdir?

Daha önce Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılıp 37 puanla birincilik kazanan Meltem Alan Taşbaş, Esra Aydoğdu, Tuğçe Sökesoğlu, Mehmet Sur ve Ercan Uçar'ı geride bırakmayı başarmıştı. Ardından da Masterchef'e katılarak adını milyonlara duyurdu. 1986'da İstanbul'da doğdu. 37 yaşında. Eğitim hayatı bittikten sonra aşçılığa adım attı. Bekarken birçok mekanda aşçılık yaptı. Evlendikten sonra mesleği bıraktı. Şu anda 2 çocuğu vardır. Instagram hesabı @meltemalantasbas'tır.

image-1217584.jpg
Meltem Alan Taşbaş

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.