Frantzdy Pierrot kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Frantzdy Pierrot kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş son olarak Frantzdy Pierrot'u listesine aldı. Peki, Frantzdy Pierrot kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Taraftarlarını üzen bir sezonun ardından iddialı bir kadro kurarak şampiyonluğa oynamak isteyen Beşiktaş çalışmalarını sürdürüyor. Dünya yıldızlarının yanı sıra maliyeti uygun ancak katkı vermesine kesin gözle bakılan isimlerin de bulunacağı operasyon için düğmeye basıldı. Adı daha önce farklı takımlarla da anlan ancak Türkiye'ye gelmeyen Frantzdy Pierrot, Kartal'ın yeni forveti olabilir. Peki, Frantzdy Pierrot kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

12 yabancı olacak

Gelecek sezondan itibaren kadrosunda 12 yabancı bulundurması gereken Beşiktaş'ta en önemli mevkilerden biri forvet. Cenk'in geleceğinin belli olmaması ve Aboubakar'ın da ayrılma ihtimalinin yüksekliği nedeniyle yeni bir isim aranıyor. Fiziği kuvvetli ve rakiplere karşı üstünlük kurabilecek forvet için kollar sıvandı. Aranan oyuncu İsrail'den bulundu.

frantzdy-pierrot.jpg

Frantzdy Pierrot kimdir?

Beşiktaş'ın listesinde olduğu iddia edilen Frantzdy Pierrot, 29 Mart 1995 tarihinde Haiti'nin başkenti Cap-Haïtien'de doğdu. 28 yaşındadır. Futbol kariyeri Amerika Birleşik Devletleri'nde başladı. Seacoast United'da ilk adımını attığı kariyerinde NE Huskies, Chanticleers, Reading United ve Colorado formaları giydi. İlk yurt dışı deneyimi ise Mouscorn ile Belçika'ydı. Ancak burada da uzun süre kalamadı ve Guingamp'a transfer oldu. 3 sene yer aldığı Fransız ekibi kadrosundan 2022 yılı itibarıyla ayrıldı ve 1.60 milyon euro karşılığında Maccabi Haifa ile sözleşme imzaladı. İsrail Kupası ve İsrail Süper Kupası kazandı. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ülkesinin formasını ise 27 kez terletti ve 19 defa rakip fileleri havalandırdı. 1.94 metre boyundaki dev forvet bu sezon ise 40 karşılaşmada 22 gol kaydetti. 4 de asist yaptı.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.