Galatasaray'ın listesindeki Patrick Dorgu kimdir? Kariyeri ve biyografisi

Galatasaray'ın listesindeki Patrick Dorgu kimdir? Kariyeri ve biyografisi
Sezonun ikinci yarısında Angelino'yu göndererek yerine alacağı isimle devam etmek isteyen Galatasaray, Patrick Dorgu'yu listesine ekledi. Peki, Galatasaray'ın listesindeki Patrick Dorgu kimdir? Kariyeri ve biyografisi haberimizde yer almaktadır.

Bu sezonun en flaş transferlerinden birini gerçekleştirerek Angelino'yu RB Leipzig'den kiralayan Galatasaray, istediği verimi alma konusunda sıkıntılar yaşayınca sözleşme feshi de gündeme geldi. İspanyol sol bek ile yollar ayrılırsa yeri hemen doldurulacak ve liste oldukça geniş. O isimlere Patrick Dorgu da eklendi. Kendisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de araştırmalarda bulunarak detayları öğrenmeye çalışıyor. Peki, Galatasaray'ın listesindeki Patrick Dorgu kimdir? Kariyeri ve biyografisi haberimizde yer almaktadır.

Patrick Dorgu kimdir?

Tam adı Patrick Chinazaekpere Dorgu olarak bilinen ve futbol dünyasında Patrick Dorgu ismiye tanınan sol bek oyuncusu, 26 Ekim 2004 tarihinde doğdu. Nijerya asıllıdır ve aynı zamanda Danimarka vatandaşıdır. Kariyerine Nordsjaelland'da başladı. İlk yurt dışı deneyimi Lecce ile İtalya'da oldu. U19 takımına kiralandıktan sonra 200 bin euroya bonservisi alındı. Danimarka ekibinin en düşük bedelli satışlarından biri olarak kayıtlara geçen genç futbolcunun kardeşleri Gabriel ve Ifenna da aynı mesleği yapmaktadır. Şu anda İtalya'da oynayan Dorgu, birçok dev takımı da peşinden koşturmaktadır. Barcelona ve Liverpool gibi takımlarında transferde adı geçmektedir. Bu sezon çıktığı 17 maçta 1 asist yaptı ve 753 dakika sahada kaldı. Alt yaş kategorilerinde Danimarka Milli Takımı ile 12 kez yeşil çimlere ayak bastı. 2 defa rakip fileleri sarstı.

patrick-dorgu.jpg

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.