Gelin Evi Aslı Merkepcioğlu kimdir? Instagram hesabı nedir?

Gelin Evi Aslı Merkepcioğlu kimdir? Instagram hesabı nedir?
Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Aslı Merkepçioğlu da bulunuyor. Peki, Gelin Evi Aslı Merkepcioğlu kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile beş gelinin mücadelesine sahne olan Gelin Evi, yeni haftasıyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Yarışmacıların kendisine verilen sürede birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Aslı Merkepcioğlu olarak açıklandı. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Aslı Merkepcioğlu kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Aslı Merkepcioğlu kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Aslı Merkepcioğlu, Mustafa Bey ile evli. 25 yaşında ve 4 aylık evli. Hediyeofisi isimli bir firmanın sahibi. Kendisi haftanın ilk yarışmacısı olarak performansını sergileyecek ve adını zirveye yazdırmak amacında. Instagram hesabı @aslmerkepcioglu'dur.

image-2371132.jpg

image-171765.jpg

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.