Gelin Evi Rezan Üstünboyar kimdir? Mesleği ve Instagram hesabı

Gelin Evi Rezan Üstünboyar kimdir? Mesleği ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni hafta heyecanı yaşanıyor ve yarışmacılar açıklandı. Yarışacak isimler arasında Rezan Üstünboyar da bulunuyor. Gelin Evi Rezan Üstünboyar kimdir? Mesleği ve Instagram hesabı burada.

Milyonları ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının yarışacağı zorlu haftada yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Rezan Üstünboyar da kendi gününde birincilik için yarışıp diğer bölümlerde ise yorumlarını yapıp puan verecek. Hedefi ödülü evine götürebilmek. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Rezan Üstünboyar kimdir? Mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Rezan Üstünboyar kimdir? Mesleği ve Instagram hesabı

Pazartesiden cumaya kadar yarışarak rakiplerini geride bırakmaya çalışacak olan Rezan Üstünboyar biyomühendis. Ayrıca sosyal medyada kendine ait profillerde makyaj, bakım, çeyiz, motivasyon ve farkındalık ile ilgili paylaşımlarda bulunarak binlerce kişiye ulaşmayı başarıyor. Ege Üniversitesi'nden mezun. İngilizce biliyor. Önemli firmalarda çalıştı. Instagram hesabı @makeupp.engineer'dir.

1547924410111.jpg
Rezan Üstünboyar

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.