Gelin Evi Sena Dağgeç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Sena Dağgeç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sunuculuğunu Aslı Hünel'İn yaptığı Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Bugün yarışmaya başlayacak isimler arasında Sena Dağgeç de var. Peki, Gelin Evi Sena Dağgeç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen ve uzun soluklu yarışmalarından biri olan Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Beş gelinin kendi gününde birincilikle ayrılabilmek adına vereceği mücadelede herkes oldukça iddialı. Adını zirveye yazdırmak isteyenlerden biri de Sena Dağgeç oldu. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Sena Dağgeç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Sena Dağgeç kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerini geride bırakmak için kolları sıvayacak olan Sena Dağgeç, birkaç aylık evli ve şu an hamile. Bir kız çocuğu bekliyor. Mobilya işi ile uğraşan güzel gelin Ankara'da yaşıyor. Instagram'da yaptığı paylaşımlarla günlük hayata dair ipuçları ve tavsiyeler veriyor. Kendisini de 10 binden fazla kişi takip ediyor. Instagram hesabı @banadairr1'dir.

23k423jh423-002.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.