Gelin Evi Yüsra Sönmez kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Yüsra Sönmez kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelin Evi'nde yeni hafta başladı. Beş yarışmacı arasında Yüsra da bulunuyor ve kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Gelin Evi Yüsra Sönmez kimdir? Instagram hesabı burada.

Aslı Hünel'in sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların katılımı ile adından söz ettiren Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Beş ismin birincilik adına ter döktüğü programda Yüsra da ön plana çıkmayı başardı ve kendisi hakkında internette sıkça araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Yüsra Sönmez kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Gelin Evi Yüsra Sönmez kimdir? Instagram hesabı

Bugünden itibaren Eda, Elif, Aliya ve Gülay'ın karşısında birincilik mücadelesi verecek olan Yüsra Sönmez kısa süre önce evlendi. Tiktok'ta videolar yayınlıyor. 3 bine yakın takipçisi var. Düğününde kavga çıktığını, kısa sürede büyüdüğünü ve buna inanamadığını anlattı. Neye uğradığını şaşırdığını ve ağladığını ifade ederek bir anda kendisini içinde bulduğunu dile getirdi. Instagram hesabı @_cumburyusra'dır.

image-9301358.jpg
Gelin Evi Yüsra Sönmez kimdir?
image-543818.jpg
Gelin Evi Yüsra Sönmez kimdir?

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.