Gelinim Mutfakta Gözde Coşkun ve Şule Kıç kimdir? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Gözde Coşkun ve Şule Kıç kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'ne bugünden itibaren Gözde Coşkun katılıyor. Peki, Gelin Evi Gözde Aksoy kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve memleketi haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha başlıyor. Dört takımın beş gün boyunca kozlarını paylaşacağı zorlu maratonda yarışacak isimler de belli oldu. Buna göre hamaratlıklarını ve kayınvalideler odasındaki iddiasını gösterecek takımlar açıklandı. Gözde Coşkun da bugün programa katılarak en iyi yemekleri yapabilmek adına mutfağının başına geçecek. Peki, Gelinim Mutfakta Gözde Coşkun ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gelin Evi Gözde Coşkun kimdir?

Bugünden itibaren birincilikler için yarışacak olan Gözde Coşkun, Mersin'den katılıyor. Aslen Aksaraylı. 35 yaşında. 7 yıllık evli. 1 çocuk annesi. Anaokulu öğretmeni ancak şu an çalışmıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

kj23h4jk23.webp
Gelin Evi Gözde Coşkun ve Şule Kıç kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Şule Koç kimdir?

Güzel kayınvalide Şule Koç Aksaraylı. 50 yaşında. Selanik göçmeni. Bekar ve 2 çocuk annesi. Beslenme, aile ve para danışmanı. fizyoterapist, kişisel gelişim uzmanı. Emeklidir. Instagram hesabı bilinmemektedir. Enerjik yapısı ve en ufak bir müzikte dans etmesi Nursel Ergin'i sevindirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum