Gelinim Mutfakta Şafak Akkuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir

Gelinim Mutfakta Şafak Akkuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir
 DAMGA Editörü
Kanal D ekranlarının en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta 2 gelinle başlıyor. Katılan isimlerden biri Şafak. Peki, Gelinim Mutfakta Şafak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Milyonların ekran başına kilitlendiği Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Beş Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilen zorlu mücadelede yine heyecan tavan yapacak. Her anı lezzet dolu programa bugünden itibaren katılacak isimlerden biri Şafak oldu. Kendisi hakkında da araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Şafak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta Şafak kimdir?

Türkiye'nin öğle saatlerinde en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta, yeni haftasına merhaba diyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetin tanıklık edilen zorlu mücadelede yaşanacak heyecana ortak olacak gelinlerden biri Şafak olarak açıklandı. Kayınvalidesi Arzu ile birlikte yarışmaya damga vurmaya ve altınları kazanmaya geldi. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir. Aydın'da yaşıyor. Aslen Diyarbakırlı. 6 aylık evli. İç mekan tasarımcısı.

gelinim-mutfakta-safak.webp
Gelinim Mutfakta Şafak kimdir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.