İlayda Çolakoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

İlayda Çolakoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Son dönemde adı en çok araştırılan medya mensuplarından biri haline gelen İlayda Çolakoğlu, haberleriyle adından söz ettiriyor. Peki, İlayda Çolakoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Yeni kurulmasına rağmen en çok seyredilen kanallar arasında girmeyi başaran Sözcü TV'de birçok muhabir ve sunucu da gündeme gelmeyi sürdürüyor. O isimlerden biri de İlayda Çolakoğlu. Başarılı muhabir Türkiye'deki son dakika gelişmelerini, halka dokunan haberlerini ve röportajlarını izleyicilerle buluşturuyor. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, İlayda Çolakoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

İlayda Çolakoğlu kimdir?

Bugün Sözcü TV kadrosunda bulunan İlayda Çolakoğlu, İstanbul Bilgi Üniverstesi'nde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı üzerine lisans eğitimini tamamlamıştır. Mara Üniversitesi'nde ise gazetecilik dalında yüksek lisans yapmıştır. Sektördeki ilk adımını TV 100 ile atmıştır. Burada kısa bir süre çalışmış ve 2023 yılının ocak ayında ayrılmıştır. Şubat ayında ise mevcut çalıştığı kurum olan Sözcü TV'ye geçiş yapmıştır. Ayrıca Diksiyon, spikerlik, sunuculuk ve doğru konuşma eğitimleri almıştır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir.

İlayda Çolakoğlu Instagram hesabı

Güzel muhabir kendisine ait Instagram hesabını çok sık olmasa da aktif şekilde kullanmaktadır. Şu ana kadar sadece 56 paylaşım yapmıştır. Binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. Kendisi ise 572 hesabı listesine eklemiştir. Paylaştığı fotoğrafla çok sayıda etkileşim almıştır ve takipçi sayısı da giderek artmaktadır. @ilaydacolakogluu adresinden siz de paylaşımlarını görebilirsiniz.

İlayda Çolakoğlu Twitter (X) hesabı

Twitter'da da X gibi çok aktif yer almayan İlayda Çolakoğlu, şu 5 yılda sadece 209 gönderi paylaştı. Kendisini 964 kişi takip etmektedir. Listesinde ise 149 profil bulunmaktadır. @ilaydaclakogluu adresinden paylaşımlarını örebilirsiniz.

İlayda Çolakoğlu fotoğrafları

ilayda-colakoglu.jpg

ilayda-colakoglu-2.jpg

ilayda-colakoglu-3.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.