İYİ Parti’nin Hatay adayı Nusret Cömert kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi?

İYİ Parti’nin Hatay adayı Nusret Cömert kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi?
İYİ Parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Nusret Cömer’in kim olduğu merak konusu olmaya başladı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine iki aydan kısa bir süre kala partilerin adayları belirlenmeye devam ediyor. Son olarak İYİ Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterdiği isim belirlendi. İYİ Parti’nin Hatay Belediye Başkan Adayının, Harvard Üniversitesi Liderlik Akademisi Kıdemli Üyesi Nusret Cömert olduğu açıklandı.

Nusret Cömert’in adaylığının duyulmasının ardından İYİ Parti Hatay adayı Cömert’in kim olduğu, nereli olduğu ve mesleği de araştırılmaya başlandı. Peki Nusret Cömert kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, özgeçmişi ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Nusret Cömert kimdir, nereli, doğum tarihi, kaç yaşında, eşi kim?

Makina mühendisi olan Nusret Cömert MBA eğitimi aldı. Harvard Üniversitesi İleri Liderlik Kıdemli Akademi Üyesi olan Cömert aynı zamanda Harvard Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısıdır.

Nusret Cömert hangi şirketin sahibi, hangi firmalarda çalıştı?

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde görev yapan Nusret Cömert, 1984 ile 2014 yılları arasında Shell’de görev aldı. Damnus Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Nusret Cömert, Türkiye’de doğal gaz ve enerji şirketi kurdu.

Cömert; Trinidad ve Tobago Cumhuriyeti Türkiye Fahri Başkonsolosu, İstanbul Konsoloslar Heyeti (ICC) Yönetim Kurulu Üyesi, TÜSİAD’ın 15 yıl üyesi, DEİK Türkiye-Orta Amerika ve Karayipler İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi, Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Üyesi, Harvard Club of New York City ve Galatasaray Kulübü üyesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.