Konuşanlar Selena (131. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Selena (131. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 26 Ocak 2024 Cuma günü 131. bölümü ile yayınlanacak. Programa b hafta damga vuran isimler arasında Selena da var. Peki, Konuşanlar Selena (131. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar, 26 Ocak Cuma günü 131. bölümü ile EXXEN'deki yerini alacak. Başarılı gösteriyi izlemek isteyenler de ekran başına kilitlenecek. Her anı gülme garantili programda bu haftaya damga vuran isimler arasında Selena da bulunuyor ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Selena (131. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

"Görünmez olup kalça ellemek istiyorum"

Konuşanlar'ın salı günü yayınlanan 131. bölüm fragmanında açılış Selena ile yapıldı. Güzel konuşan; "Görünmez olup erkeklerin kalçalarını ellemek istiyorum" dedi. Bu sözler herkesi güldürmekle birlikte Hasan Can Kaya'nın dikkatini çekti. Ardından Erdoğan'ın kalçasını sorup kontra yapan ünlü komedyene Selena'dan; "Ben sizi zaten takip ediyorum. Burada da baktım. Gerçekten güzel" ifadelerini kullandı. Kaya; "Biz ona göre seçtik zaten. O kadar isim geçiyordu ama beni seçtiler" diyerek espriyi patlattı.

kj324hkj32h4jk32.webp
Konuşanlar 131. bölüm Selena

Konuşanlar Selena kimdir?

Pera'da Hasan Can Kaya'yı izlemek için salona gelen isimlerden biri olan Selena, 131. bölümde konuşan olarak katıldı. Milyonların karşısına çıkan genç kadın, 29-30 yaşında. İstanbul'da yaşıyor. Bekar. Sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Instagram hesabı gizli olduğundan dolayı yayınlanmamaktadır.

2kl34j23ljkl423jlk432.webp
Konuşanlar 131. bölüm Selena
23mk423423.webp
Konuşanlar 131. bölüm Selena

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.