Konuşanlar Seval (128. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Seval (128. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'in popüler programı Konuşanlar, yeni bölümü ile yayınlandı. Birbirinden renkli konukların yer aldığı yapımda bugün adından söz ettiren isimler arasında Seval de vardı. Peki, Konuşanlar Seval kimdir? Instagram hesabı var mı haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla Pera'da çekilen bölümleri milyonların karşısına çıkan Konuşanlar, 128'inci kez ekranlardaki yerini aldı. Konukların başından geçenleri anlattıkları ve soruları yanıtladıkları gösteride adı en öne çıkan isimler arasında Seval de bulunuyordu. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Seval kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

2jh3f2hg43.webp
Konuşanlar Seval kimdir?

Konuşanlar Seval kimdir? Instagram hesabı var mı?

Bugün milyonların önünde kameralar karşısına çıkan Seval, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde tıp bölümü öğrencisi. İngilizce eğitim alıyor. Aslen Hataylı. İstanbul'da yaşıyor. Programa barmenlik yapan arkadaşı Hüseyin ile geldi. Green card sebebiyle yaşadığı dolandırıcılık vakasını anlatınca herkes güldü. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum