Konuşanlar Zühre (143. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Zühre (143. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni bölümü ile yayınlandı. Programın 143. bölümüne damga vuran isimler arasında Zühre de vardı ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Zühre (143. bölüm) kimdir?

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Konuşanlar, 3. sezonda 143'üncü kez seyircilerin karşısına çıktı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile komedi tufanına sahne olan programa bu hafta katılan isimler arasında Zühre de bulunuyordu. Güzel konuşan anlattığı anıları ve verdiği cevaplarla ön plana çıktı ve adını tahtaya yazdırdı. Seyirciler de kendisi hakkında araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Zühre (143. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Zühre (143. bölüm) kimdir?

Bugün Pera'ya gelerek Konuşanlar'a konuk olan ve günün en adından en çok bahsettiren isimlerinden biri haline gelmeyi başaran Zühre tatil yapmayı ve köy hayatını çok seviyor. Programda renkli yönünü gösterdi ve izleyenler tarafından çok sevildi. Instagram'da da binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. @zzuhree adresinden listenize ekleyebilirsiniz.

image-5362512.jpg

image-8261000.jpg

image-658856.jpg

image-2206220.jpg

image-9749977.jpg

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.