Kübra Gündüz kimdir? Instagram hesabı var mı

Kübra Gündüz kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yer alan ve video alanında çalışan Kübra Gündüz, son dönemin en çok arananları arasında yer aldı. Peki, Kübra Gündüz kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde bulunmaktadır.

Son dönemde spor dünyasında adını duyuran isimler arasında Kübra Gündüz de var. Turkuvaz Medya Grubu'nda çalışan ve güzelliği ile de ön plana çıkmayı başaran genç sunucu aynı zamanda video editörlüğü de yaparak kurumdaki görevini sürdürüyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Kübra Gündüz kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kübra Gündüz kimdir?

Adını video ve sunuculukta duyuran Kübra Gündüz, Beykent Üniversitesi Sinematografi ve Film/Video Prodüksiyonu bölümünden mezun oldu. Üsküdar İletişim Akademisi'nde Diksiyon, sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Çalışma hayatına Turkuvaz Medya'da başladı. 4 aylık stajının ardından video editörü olarak görevini sürdürüyor. Ayrıca sunuculuk da yapıyor ve röportajlar gerçekleştiriyor.

image-9327295.jpg

image-1071220.jpg

image-8595487.jpg

image-7182019.jpg

image-4751106.jpg

image-8498359.jpg

Kübra Gündüz Instagram hesabı

Güzel sunucu hakkında en çok araştırılan konulardan biri de sosyal medya hesapları ve Instagram profili. Şu ana kadar 4711 takipçisi vardır. @kubragndz adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.