Miguel Trauco kimdir? Kariyeri ve biyografisi

Miguel Trauco kimdir? Kariyeri ve biyografisi
Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri de Miguel Trauco oldu. Peki, Miguel Trauco kimdir? Hangi takımlarda oynadı, kariyeri ve biyografisi haberimizde yer almaktadır.

Kadrosunu ikinci yarıda güçlendirmek isteyen Trabzonspor'da transfer harekatı dört kolan devam ediyor. Bordo mavililer gündemine aldığı pek çok oyuncu öncesinde göndermek istediği isimlerle yollarını ayırmaya çalışırken farklı iddialar da medyada yer alıyor. Son olarak Perulu sol bek Miguel Trauco'nun istendiği ve menajerler aracılığı ile temasa geçildiği öne sürüldü. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Miguel Trauco kimdir? Hangi takımlarda oynadı, kariyeri ve biyografisi haberimizde yer almaktadır.

miguel-trauco-suspendu-une-rencontre-664162957.jpg

Transferde atağa geçildi

Sezonu Avrupa kupalarına katılma bileti alarak bitirmeyi ve Türkiye Kupası'nı da müzesine götürmeyi hedefleyen Trabzonspor'da transfer için temaslar hızlandı. Yabancı kontenjanında yer açabilmek için uğraşan yönetim eğer istediği sonuçları alırsa birçok mevkiye de oyuncu bakıyor. Bu nedenle de liste oldukça geniş. Listeye eklenen isimlerden biri de Miguel Trauco oldu.

985217446-jpg-0.jpg

Miguel Trauco kimdir?

Tam adı Miguel Ángel Trauco Saavedra olan Miguel Trauco, 25 Ağustos 1992 tarihinde kuzey Peru'nun San Martín Bölümü'nün San Martín Eyaletinde bir ticaret merkezi şehri olan Tarapoto'da doğdu. 31 yaşındadır. Futbola Virgen Chapi II'de başladı. Buradan Bolognesi II'ye geçiş yaptı. Doğduğu şehrin takımı Unin Tarapoto'da profesyonellik kariyeri başladı. Union Comercio 'dan sonra Universitario'da da oynayıp ilk yurt dışı deneyimini Flamengo ile yaşadı. Brezilya'da yaşadığı 1.5 senelik süre zarfındaki performans ona Avrupa'da Fransa kapısını açtı. Saint Etienne 1 milyon euro karşılığında bonservisini aldı. 3 sezon formasını giydiği takımından Amerika'da MLS takımlarından San Jose ile anlaştı. 1 Ocak itibarıyla kontratı sonlandı. Peru Milli Takımı ile 73 karşılaşmaya çıktı. Güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro. Kariyerinde 1 Libertadores ve 1 Brezilya Seri A şampiyonluğu bulunmaktadır.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.