Oliver Sonne kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Oliver Sonne kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da birçok önemli isim gündemde bulunuyor. Onlardan biri de Oliver Sonne. Peki, Oliver Sonne kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Jens Stryger Larsen ile sözleşmesini fesheden Trabzonspor'da sağ bek arayışları sürüyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla takıma kazandırılmasını beklediği oyuncular için pek çok aday bulunurken bu mevkiye de öncelik verildi. Listedeki futbolcuların sayısı da giderek artıyor. Onlar arasında Oliver Sonne de bulunuyor. Taraftarın çok da bilgi sahibi olmadığı genç isim hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Oliver Sonne kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

23kl4jkl32jk4kj.webp

Oliver Sonne kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Tam adı Oliver Sonne Christensen olan Oliver Sonne, 10 Kasım 2000 tarihinde Danimarka'nın Køge kasabasının bir banliyösü olan Herfolge'de doğdu. 23 yaşındadır. Futbola Ejby IF fodbold'da başladı. Rishøj Boldklub ve Herfølge B'de de oynayıp HB Köge'ye transfer oldu. Kopenhag'ın alt yapısına geçiş yapsa da kısa süre içerisinde geri döndü. 2 sezon forma giyip Silkeborg'a imza attı. 2021 yazından bu yana da takımında forma giyiyor. Bu sezon çıktığı 21 maçta 2 gol atıp 3 de asist yaptı ve 1845 dakika sahada kaldı. Güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro. Takımıyla 2026'ya kadar kontratı var ve aynı zamanda Peru vatandaşı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.