Oyuncu Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli, öldü mü, hangi dizilerde oynadı, eşi Burcu Deprem kim?

Oyuncu Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli, öldü mü, hangi dizilerde oynadı, eşi Burcu Deprem kim?
Trafik kazası geçirdikten sonra hayatını kaybeden oyuncu Efe Deprem’in kim olduğu ve hangi dizilerde oynadığı merak konusu oluyor.

Seksenler dizisinde canlandırdığı rolle hafızalara kazınan oyuncu Efe Deprem trafik kazasında hayatını kaybetti. Acı haberin duyulmasının ardından pek çok kişi Efe Deprem’in hayatını, kariyerini ve eşinin kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki acı bir kazada hayatını kaybeden Efe Deprem kimdir, kaç yaşında öldü, eşi kim, hangi yapımlarda rol aldı?

efe-deprem-kimdir-800x445.png

Efe Deprem kim, kaç yaşında öldü?

12 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelen Efe Deprem, 5 Mart 2024 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucunda 42 yaşında hayatını kaybetti. 183 cm uzunluğunda olan Deprem 80 kiloydu.

Efe Deprem hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Seksenler dizisinde canlandırdığı “Zafer” karakteri ile tanınan Efe Deprem; Badem Şekeri, Veda, Bir Gece, Sevimli Tehlike, Evim Sensin, Sürgün Hayatlar, Eve Dönüş ve Pulsar gibi yapımlarda rol aldı. Oyunculuğun yanı sıra dublaj sanatçılığı da yapmaktaydı.

ppp.png

Efe Deprem’in eşi kimdir?

Efe Deprem kendisi gibi oyuncu olan Burcu Altın Deprem ile evliydi. Çiftin bir kız çocukları bulunuyor.

Efe Deprem hayatını kaybetti

42 yaşındaki bir çocuk babası Efe Deprem, İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kendisi gibi oyuncu olan Burcu Deprem’le evli olan Efe Deprem’in aldığı bir eğitimden dönerken kaza geçirdiği öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde İstanbul’da D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde Çağlayan Metrobüs Durağı yakınlarında kaza geçiren Efe Deprem’in aracı bariyerlere çarptı. Motosikleti ile kaza geçiren Deprem’e olay yerinde ilk müdahale yapılmasına rağmen ünlü oyuncu kurtarılamadı. Oyuncunun cenazesi incelemerin tamamlanması için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Oyuncu Burcu Deprem’le evli olan ve bir kız çocuk babası olan Efe Deprem’in cenazesi Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınacak namazın ardından Ümraniye’de toprağa verilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.