Sabahın Sultanı Seda Sayan Anastasia'nın ablası Ellina Sharapova kimdir?

Sabahın Sultanı Seda Sayan Anastasia'nın ablası Ellina Sharapova kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan'da Anastasia'nın ablası Ellina gündeme oturdu. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan Anastasia'nın ablası Ellina kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Hafta içi her gün milyonların karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bir bölümle daha STAR TV'deki yerini aldı. Başarılı sunucu Seda Sayan'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan programda bir süredir bulunan Anastasia, adından söz ettirmeyi başardı. Caner ile evlenip evlenmemesi merak konusu ve şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Diğer yandan ablası Ellina da gündeme oturdu ve kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan Anastasia'nın ablası Ellina kimdir? Detaylar haberimizde.

ellina-seda-sayan.webp
Sabahın Sultanı Seda Sayan Ellina

Sabahın Sultanı Seda Sayan Anastasia'nın ablası Ellina kimdir?

Türkiye'nin en gözde gelin adaylarından biri olan Anastasia'yı korumak ve onun haklarını savunmak için Sabahın Sultanı Seda Sayan'a katılan Ellina Rus asıllıdır. Türkçe'yi çok iyi konuşabilmektedir. Güzelliği ile internette fenomen haline gelmiştir. Yayınlardaki seksi kıyafetleriyle ilgi çekmektedir. Modellik, çevirmenlik ve kişisel antrenörlük yapmaktadır. Kendisinin Instagram hesabı @ellinasharapova'dır.

image-1032614.jpg
Ellina Sharapova
image-2581983.jpg
Ellina Sharapova
ellina.webp
Sabahın Sultanı Seda Sayan Ellina

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.