Sandık Kokusu Hülya’nın kızı Yeşim kimdir? Sandık Kokusu Yeşim kimdir? Oyuncu Kübra Yılmaz kim, kaç yaşında, nereli, Instagram?

Sandık Kokusu Hülya’nın kızı Yeşim kimdir? Sandık Kokusu Yeşim kimdir? Oyuncu Kübra Yılmaz kim, kaç yaşında, nereli, Instagram?
Sandık Kokusu dizisinde Yeşim karakterine hayat vermeye hazırlanan oyuncu Kübra Yılmaz’ın yaşı, boyu, kilosu, memleketi, oynadığı yapımlar ve sosyal medya hesapları nedir?

Show TV’nin beğenilen yapımlarından olan Sandık Kokusu’na Yeşim karakteri ile katılan genç oyuncunun kim olduğu merak konusu oluyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Uğur Yücel, Necip Memili, Metin Akdülger gibi önemli isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisinin ekibi genişliyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, diziye iki yeni isim katılıyor. Sandık Kokusu’nda Hülya karakteri ile katılan Feri Güler’in kızını canlandıracak yeni bir oyuncu da dizi ekibine katıldı. Sandık Kokusu’nda Hülya’nın kızı Yeşim karakterine hayat verecek ismin genç aktris Kübra Yılmaz olduğu ortaya çıktı. Haberin duyulmasının ardından diziseverler Kübra Yılmaz’ın kim olduğunu, oynadığı dizi ve filmleri, sevgilisi olup olmadığını, boyunu, kilosunu, aslen nereli olduğunu ve Instagram hesabını araştırmaya başladı. İşte Sandık Kokusu’nun Yeşim’i Kübra Yılmaz hakkında tüm merak edilenler…

k9.png

Sandık Kokusu Hülya’nın kızı Yeşim kimdir, kim oynuyor, gerçek ismi ne?

Show TV’nin iddialı dizisi Sandık Kokusu’nda hikayeye yeni katılan Yeşim karakterine genç oyuncu Kübra Yılmaz hayat veriyor.

k.png

Sandık Kokusu Yeşim (Kübra Yılmaz) kimdir, kaç yaşında, nereli, burcu ne?

Mesleğe yeni atılan genç oyuncu Kübra Yılmaz, Sandık Kokusu ile ilk dizi oyunculuğuna adım atmaya hazırlanıyor. Henüz üniversite öğrencisi olan Kübra Yılmaz’ın yaşı, doğum tarihi ve burcuna dair bilgiler bulunmuyor. Yılmaz’ın İstanbul Drama Sanat Akademisi’nde kamera önü oyunculuk eğitimi aldığı biliniyor. Kübra Yılmaz, 2020 yılından beri Uludağ Üniversitesi’nde Peyzaj ve Bahçe Bakımı bölümünde eğitimini sürdürüyor.

kubryilmaz-1713193388-3346831175671912085-1458127146.jpg

Oyuncu Kübra Yılmaz hangi yapımlarda rol aldı?

Henüz mesleğinin başında olan Kübra Yılmaz, Sandık Kokusu filminde hayat vereceği Yeşim karakteri ile ilk dizi projesine imza atmış olacak. Yılmaz dizide Uğur Yücel’in canlandırdığı Hasan karakteri ile arkadaş olan Feri Güler’in hayat verdiği Hülya karakterinin kızı Yeşim’i canlandıracak. Yılmaz’ın cast direktörlüğünü Emre Ahlatlı üstleniyor.

kkk.png

Kübra Yılmaz Instagram hesabı var mı?

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmayan ve sayfasında çok az sayıda fotoğrafı bulunan Kübra Yılmaz’ın Instagram hesabını 450’den fazla kişi takip ediyor. Kübra Yılmaz’ın Instagram hesabının kullanıcı adı ise @kubryilmaz. Yılmaz sayfasında özel yaşamına ve evcil hayvanlarına dair fotoğraflar paylaşıyor.

k8.png

Kübra Yılmaz’ın sevgilisi var mı, erkek arkadaşı kim, evli mi?

Genç oyuncu Kübra Yılmaz’ın evli olmadığı bilinirken erkek arkadaşı olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medya paylaşımlarında yalnız olduğu görülen Yılmaz’ın hayatında kimse olmadığı düşünülüyor.

kk.png

kubryilmaz-1713281406-3347569526838603119-1458127146.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.