Sebastian Szymanski’nin sevgili kim, adı ne? Szymanski’nin sevgili Daria kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?

Sebastian Szymanski’nin sevgili kim, adı ne? Szymanski’nin sevgili Daria kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?
Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Sebastian Szymanski’nin sevgilisinin kim olduğu merak konusu oluyor.

Fenerbahçe Beko'nun Euroleague play-off çeyrek final üçüncü maçında Ataşehir'de Monaco'yu ağırladığı maça kız arkadaşı ile birlikte giden sarı-lacivertlilerin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski bir anda gündem oldu. Özellikle Szymanski'nin maçı birlikte izlediği sevgilisinin kim olduğu birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Sebastian Szymanski'nin kız arkadaşı kim, adı ne, ne iş yapıyor, boyu kaç , kaç yaşında, Instagram hesabı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

zrzut-ekranu-2024-04-16-o-14-54-51.png

Sebastian Szymanski’nin sevgilisi kim, adı ne?

Fenerbahçeli futbolcu Sebastian Szymanski’nin bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşının isminin Daria olduğu biliniyor. Sevgilisi ile Fenerbahçe Beko’nun basketbol maçını izlemeye giden Daria’nın ekranlara görüntüsünün yansımasının hemen ardından pek çok kişi Szymanski’nin kız arkadaşının hayatını, kariyerini ve sosyal medya hesaplarını merak etmeye başladı.

d.png

Sebastian Szymanski’nin sevgilisi kaç yaşında, boyu, kilosu kaç?

Polonyalı yıldız futbolcu Sebastian Szymanski’nin iki senedir beraber olduğu Daria’nın modellik yaptığı biliniyor. Tam doğum tarihi bilinmeyen Daria’nın boyu 171 cm, kilosu ise 62.

img-0423.jpeg

gmhatpiwsaa88lm.jpeg

Sebastian Szymanski’nin sevgilisi Daria’nın Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve hem özel yaşamına hem de meslek hayatına dair en özel kareleri sayfasında paylaşan Szymanski’nin kız arkadaşı Daria’yı Instagram’da 15 binden fazla kişi takip ediyor. Daria’nın Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @dsshhhaa.

img-4695.jpeg

9f2xw37a.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.