Sunucu ve spiker Kübra Çelebi kimdir? Instagram hesabı var mı?

Sunucu ve spiker Kübra Çelebi kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
TGRT Haber ekranlarında Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini izleyicilere aktaran Kübra Çelebi, son günlerde en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Peki, Sunucu ve spiker Kübra Çelebi kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Medya sektöründe genç isimler her geçen gün daha da fazla adından söz ettiriyor. Onlar arasında Kübra Çelebi de bulunuyor. Güzel sunucu ve spiker, kamera karşısındaki başarısının yanı sıra sosyal medyada da bir hayli ilgi görüyor ve kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Sunucu ve spiker Kübra Çelebi kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kübra Çelebi kimdir?

Şu anda TGRT Haber'de kariyerini sürdüren Kübra Çelebi, Ege Üniversitesi'nden mezundur. iletişim Fakültesi'nde gazetecilik bölümünü bitirmiştir. 2021'den bu yana spikerlik ve sunuculuk yapmaktadır. Aynı zamanda gazetecidir. Yeniçağ gazetesinde başlayan çalışma hayatında ikinci durağına adım atmıştır.

Kübra Çelebi Instagram hesabı

Güzel sunucuya dair merak edilen konulardan biri de Instagram hesabı. Kendisinin binlerce takipçisi var ve fotoğrafları bir hayli ilgi görüyor. Profilini de aktif olarak kullanıp paylaşımlarda bulunuyor. @kubracelepi adresinden takip edebilirsiniz.

Kübra Çelebi spiker ve sunucu

Kübra Çelebi spiker ve sunucu

Kübra Çelebi spiker ve sunucu

Kübra Çelebi spiker ve sunucu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.