Trabzonspor onu istiyor! Hector Hernandez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor onu istiyor! Hector Hernandez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
 DAMGA Editörü
Yeni sezonun transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da gündeme pek çok isim geliyor. Onlardan biri de Hector Hernandez oldu. Peki, Hector Hernandez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe maçından çıkacak sevkleri ve cezaları bekleyen Trabzonspor'da ayrıca transfer çalışmaları da sürüyor. Bordo mavililerde teknik heyet ve yönetim bir yıldız forvet arayışında bulunurken ayrıca 12'inci yabancı olarak oynatabileceği bir yedek de bulmaya çalışıyor. Bunun için de pek çok isim medyada kendine yer buluyor. Sonuncusu ise Hector Hernandez oldu. Performansıyla dikkat çeken başarılı santrafor hakkında taraftarlar da araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Hector Hernandez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

hector hernandez chaves trabzonspor

Hector Hernandez kimdir?

Tam adı Héctor José Hernández Marrero olan ve futbol dünyasında Hector Hernandez olarak tanınan yıldız golcü 14 Eylül 1995 tarihinde Las Palmas de Gran Canaria'da doğdu. İspanyol vatandaşıdır. Futbola ülkenin önemli takımlarından Las Palmas'ta başlamıştır. Sonrasında Atletico Madrid alt yapısına transfer olmuştur. O dönem kendisine 250 bin euro ödenmiştir. Elche, Albacete, Magala CF ve CF Rayo Majadahonda'da kiralık olarak oynadı. 2019'da CF Fuenlabrada kendisini kadrosuna kattı. Aynı sezonun devre arasında ise CyD Leonesa'ya imza attı. 2021 yılında eski takımı CF Rayo Majadahonda'ya geri döndü. 2022 yazından itibaren ise Portekiz temsilcisi Chaves'te forma giyiyor. Bu sezon çıktığı 23 maçta 13 gol atıp 1 de asist yaptı. 1.80 boyundaki forvet oyuncusunun kotnratı sezon sonunda tamamlanıyor ve alınması için bonservis ödenmeyecek. Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.