Trabzonspor'un listesindeki Mickael Biron kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Trabzonspor'un listesindeki Mickael Biron kimdir, kaç yaşında ve nereli?
 DAMGA Editörü
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da forvet mevkisi için Mickael Brion gündeme geldi. Kendisi hakkında da araştırmalar yapılıyor. Peki, Trabzonspor'un listesindeki Mickael Biron kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ocak ayı transfer döneminde sadece gönderdiği futbolcularla gündemde olan Trabzonspor'da son olarak Abdülkadir Ömür'ün 2.5 milyon euroluk satışına onay verildi ve KAP'a bildirildi. Tescil döneminin sona ermesine kısa süre kala temaslarını sıklaştıran bordo mavililerde listeye giren son isim Mickael Biron oldu. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Trabzonspor'un listesindeki Mickael Biron kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Başkan Ertuğrul Doğan açıklamıştı

Transferdeki çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılmış ve forvet arayışlarında bulunduklarını dile getirmişti. Biron'un da bu kapsamda listeye eklendiği ve alınması için temasların başladığı öne sürüldü.

mickael-biron.webp
Mickael Biron

Rafa Mir'de umut sürüyor

Tim Jabol-Folcarelli ile birlikte gündemine aldığı Rafa Mir için teklifini yapan Trabzonspor'da Valencia'nın araya girmesiyle transferin rafa kalkma olasılığı vardı ancak imzalar atılmadı. İspanyol futbolcu için umudunu kırmayan bordo mavililer süreci lehine çevirmeyi hedefliyor.

mickael-biron-2.webp
Mickael Biron

Mickael Biron kimdir?

Tam adı Mickaël Christophe Biron olan Mickael Biron, 26 Ağustos 1997 tarihinde Martinik'in Ducos kentinde doğdu. 26 yaşındadır. Futbola da burada başladı. New Star de Ducos ile kariyerinin ilk adımını attı. Gri-Gri Pilotin FC'ye geçiş yapıp ilk yurt dışı deneyimi için İsviçre'ye gitti. FC Champagne Sports ve FC Renens formaları giydi. Ülkesine New Star Ducos ile geri döndü. Golden Lion forması da giydikten sonra bu kez adresi Fransa oldu. SAS Espinal ile sözleşme imzaladı. Performansıyla AS Nancy'nin dikkatini çekti. İlk sezonun ardından KV Oostende tarafından bonservisi 5 milyon euroya alındı. Bir sezon eski takımı Nancy'de kiralık forma giydi. Son transferinde ise 2.5 milyon euro karşılığında RWDM'ye transfer oldu. Şu anda da Belçika ekibinde forma giyiyor. 1.70 metre boyundaki forvetin 2025'e kadar takımıyla kontratı bulunuyor. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gözüküyor.

mickael-biron-3.webp
Mickael Biron

Mickael Biron hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor'un listesinde olduğu iddia edilen Mickael Biron bugüne kadar kariyerinde New Star de Ducos, Gri-Gri Pilotin FC, FC Champagne Sports, FC Renens, New Star Ducos, Golden Lion, SAS Espinal, AS Nancy, KV Oostende ve RWDM formaları giydi. Şu anda RWDM'de oynamaktadır.

mickael-biron-4.webp
Mickael Biron

Mickael Biron hangi milli takımda oynuyor?

26 yaşındaki forvetin hem Martinik hem de Fransız vatandaşlığı bulunuyor. Bu sebeple de iki ülke için de oynama şansı vardı. Martinik Milli Takımı ile bugüne kadar çıktığı 13 maçta 7 kez rakip fileleri sarstı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.