Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün eşi Ayşegül Kılınç Bingöl kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, çocuğu var mı, Instagram

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün eşi Ayşegül Kılınç Bingöl kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, çocuğu var mı, Instagram
31 Mart seçimlerinde CHP’den Tuzla Belediye Başkanı seçilen Eren Ali Bingöl’ün eşi Ayşegül Kılınç Bingöl’ün kim olduğu merak konusu oluyor..

Türkiye’nin ve İstanbul’un en genç belediye başkanlarından biri olan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl özel yaşamıyla da merak konusu oluyor. Başkan Bingöl’ün eşi Ayşegül Bingöl, İBB’de işe başladığı yönündeki haberlerle gündem olmuş ancak eş Bingöl çıkan haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. Sosyal medya hesabından konuya dair bir mesaj yayınlayan Ayşegül Kılınç Bingöl’ün paylaşımının ardından birçok kişi Eren Ali Bingöl’ün eşini merak etmeye başladı. Peki Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün eşi Ayşegül Bingöl kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, mesleği ne, kaç çocuğu var, sosyal medya hesapları ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

2-1626136242.jpg

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün eşi kim, adı ne?

31 Mart yerel seçimlerinde Tuzla Belediye Başkanı seçilen Eren Ali Bingöl’ün eşinin ismi Ayşegül Bingöl. Kızlık soyadı olan Kılınç’ı da kullanan Ayşegül Kılınç Bingöl’ün eşinin başkanlık çalışmaları sırasında sık sık destek verdiği biliniyor.

gncgallxgaamkog.jpeg

Eren Ali Bingöl’ün eşi Ayşegül Kılıç Bingöl kimdir, ne iş yapıyor?

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün eşi Ayşegül Kılınç Bingöl, Sosyal Hizmetler Uzmanı olarak görev yapıyordu. Bingöl’ün eşinin başkan seçilmesinin hemen ardından görevinden ayrıldığı açıklandı. Ayşegül Bingöl, 2020 ile 2024 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yaptı.

bbb.png

Ayşegül Bingöl nerede çalışıyor?

Lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamlayan Ayşegül Kılınç Bingöl, İBB’deki görevinden önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bahçelievler İl Müdürlüğü’nün yanı sıra çeşitli huzur evleri ve engelli bakım merkezlerinde çalıştı.

50672.jpg

Ayşegül Bingöl kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var, ne zaman evlendi?

Tam doğum tarihi ve aslen nereli olduğu bilinmeyen Ayşegül Kılınç Bingöl, 2011 yılının temmuz ayında Eren Ali Bingöl ile dünyaevine girdi. Çiftin henüz çocukları bulunmuyor.

s-fb608bc812a4b853da77607f80c0dabdd20d380c.webp

s-7b1ccdac31ac31291e5ccf33e078e4ad4c2629a4.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.