Vanderlan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Vanderlan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Sezonun ikinci yarısına yapacağı transferlerle girerek şampiyonluğa uzanmak isteyen Galatasaray, birçok oyuncuyu listesinde bulunduruyor. Sarı kırmızılılar Vanderlan'ı gündemine aldı. Peki, Vanderlan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Angelino ile yolların ayrılması için gün sayılıyor. İspanyol oyuncuyu göndermek adına temaslarını sıklaştıran Aslan'da kısa süre içerisinde çözüme ulaşılması ve kontratın feshedilmesi umuluyor. Sezonun geri kalanında forma giyecek ismi belirlemek için dört koldan çalışan teknik heyet ve yönetimin listesi oldukça kalabalık. Son olarak Vanderlan dahil oldu ve kendisi hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor. Peki, Vanderlan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

vanderlan.jpg
Vanderlan

İki talibi daha var

Galatasaray'ın listesindeki isimlerden biri olan Vanderlan'ın iki talibi daha bulunuyor. İtalyan devi AC Milan ve Fransız kulübü Rennes, sambacının peşinde. Transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olmakla birlikte genç futbolcunun Brezilya'da son günlerini yaşadığına kesin gözle bakılıyor.

vanderlan-galatasaray.jpg
Vanderlan

Vanderlan kimdir?

Tam adı Vanderlan Barbosa da Silva olan ve futbol dünyasınd Vanderlan olarak tanınan futbolcu, 7 Eylül 2002 tarihinde Salvador'a 540 kilometre uzaklıktaki Brumado'da doğdu. 21 yaşındadır. Kariyerine Palmeiras'ta başladı. Burada profesyonelliğe imza attı. Çıktığı 62 karşılaşmada 1 gol ve 8 asist yaptı. 3819 dakika sahada kalarak önemli bir süre elde etti. Kulübü ile 2027'ye kadar kontratı bulunuyor. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro. 1.83 metre boyundaki sol bek aynı zamanda kanatta ve stoperde de oynayabilmektedir. Kariyerinde 2 Libertadores, 2 Brezilya ve 2 Brezilya Süper Kupa şampiyonluğu bulunmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.