Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 2024'ün ilk haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Ali de bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? İşte detaylar...

Milyonlar tarafından izlenmeye devam eden ve yeni senesine merhaba diyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ilk hafta yarışmacıları seyirci karşısına çıkıyor. Beş ismin birincilik için ter dökeceği zorlu maratona katılanlardan biri de Ali olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali (1-5 Ocak) kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için ter dökecek olan Ali, fragmanda rakibi Ayşe'ye cevap verirken görüntülendi. Ayşe'nin "Zeytinyağı ve limon yatağında dersen ben yatak da beklerim üstüne yorgan da isterim" sözlerine "Yemekle çok ilgilisiniz gerçekten balık ürünlerine" tepkisi gösterdi. Instagram hesabı bilinmemektedir. Özel hayatına dair detaylar da açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir. Kendisi evlidir.

23mo4g2jh43.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.