Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni sene ve hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Ayşe de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı burada.

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen ve her anı eğlence dolu yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni senesine ve haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için ter döktüğü yapıma katılan isimler arasında Ayşe de bulunuyor. Yayınlanan fragmanda adından söz ettiren genç isim hakkında pek çok araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (1-5 Ocak) kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için ter dökecek isimlerden biri olarak açıklanan Ayşe, fragmanda adından çok söz ettirdi. Rakipleri ve özellikle de Melek'e karşı sözleriyle ön plana çıktı. "Sus ne olur. Fenalık geliyor bana" dediği anlar hayretle karşılandı. Balıkta ise "Sen gelip de zeytinyağı ve limon yatağında dersen ben yatağı beklerim üstüne de yorgan isterim" yorumunda bulundu. Aslen Bayburtlu. "Bir uçanı bir de kaçanı yemiyorum" ifadeleri herkesi güldürdü. Melek ile girdiği elektrik tartışmasının yanı sıra güzel yarışmacıya verdiği acı uzun süre konuşulacak gibi gözüküyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

hj23hj23jh23.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.