Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (19-23 Şubat) kimdir? Instagram hesabı nedir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (19-23 Şubat) kimdir? Instagram hesabı nedir
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacı arasında Ayşe de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (19-23 Şubat) kimdir? Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının kozlarını paylaştığı programda bugünden itibaren yarışacak isimler belli oldu ve Ayşe de onlar arasında yer alıyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (19-23 Şubat) kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (19-23 Şubat) kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışarak adını zirveye yazdırmak isteyen Ayşe, deneyimine çok güveniyor. 40 kat baklava açarak bunu göstermek istedi ve başarılı olup olmayacağı da merak konusu haline geldi. Diğer yandan Mustafa Bey'e puan üzerinden sitem ettiği sırada ağlaması da dikkat çekti ve izleyenleri hüzünlendirdi. Hayatına dair bilgiler yarışma başladıktan sonra haberimize eklenecektir.

k3g24jh32gh.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşe (19-23 Şubat) kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.