Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Dağ kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Dağ kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar arasında Büşra Dağ da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Dağ kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının performansını göstereceği programa katılan isimler arasında Büşra Dağ da bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Dağ kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Dağ kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırabilmek adına rakiplerinin karşısına çıkacak olan Büşra Dağ 25 yaşında. Diyetisyenlik yapıyor. 3 yıldır İstanbul'da yaşıyor. Aslen Aksaraylı. Okmeydanı'nda beslenme ve diyet kliniği var. Hem yüz yüze hem de çevrimiçi (uzaktan veya online da denilmektedir) danışmanlık vermektedir. Instagram hesabı @dytbusradg'dır.

Menüsünde diyete ve zayıflamaya dair dokunuşlara yer vermesi beklenen güzel yarışmacının bugün program başladıktan sonra adını çok daha fazla kişiye duyurmasıyla takipçi sayısını artırması yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

image-4146691.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.