Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla Özdöker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla Özdöker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Çağla da bulunuyor ve kendisi hakkında araştırma yapılıyor. Hayatına dair bilgiler haberimizde.

Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği ve birincilik için ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının adını zirveye yazdırabilmek adına göstereceği rekabette herkesin hedefi evine 75 bin lira ile dönmek amacında. Em iddialı isimler arasında Çağla da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla kimdir?

Bugünden itibaren beş gün boyunca finale kadar göstereceği performansla ilk sıraya yerleşmek isteyen Çağla, 15-19 Ocak tarihlerinde yayınlanacak bölümlerde boy gösterecek. Örgülü saçlarıyla dikkat çekmeyi başaran genç yarışmacı, özellikle Yıldız ile girdiği söz düellosunda ne kadar çetin bir rakip olduğunu gösterdi.

  • 1992 yılında dünyaya geldi
  • 32 yaşında
  • Bekar
  • Aslen İzmirli
  • Dj’lik yapıyor
  • Kendi rap şarkıları var

3jk4hjk23hjk423-001.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çağla Instagram hesabı

Beş yarışmacı içerisinde en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Çağla'nın hayatına dair araştırmalarda bulunanlar sosyal medya hesabını da öğrenmeye çalışıyor. Özellikle de Instagram profilini. Ancak şu ana kadar Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.