Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem (26 Şubat - 1 Mart) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem (26 Şubat - 1 Mart) kimdir? Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta yarışmacıları belli oldu. Çiğdem de onlardan biri olarak birincilik mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem (26 Şubat - 1 Mart) kimdir? Instagram hesabı burada.

Milyonların ekran başına kilitlendiği ve sürekli seyrettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü televizyondaki yerini alıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için yarıştığı programda bugünden itibaren kolları sıvayacak isimler arasında Çiğdem de bulunuyor ve hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem (26 Şubat - 1 Mart) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak isteyen Çiğdem rakipleri Oktay, Emre, Nisanur ve Neslihan karşısında çok kritik bir sınav verecek. Yarışacağı bölümde kendisinden oldukça emin. Elinin lezzetine de oldukça güveniyor. Dobra sözleriyle ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Hayatına dair detaylar programda açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı bilinmemektedir.

jk23jk32jk32jk.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.