Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre İrkilmez kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre İrkilmez kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılın son haftası en iyilerle başlıyor. Yarışacak beş yarışmacı da belli oldu. Emre de onlardan biri. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre İrkilmez kimdir? Instagram hesabı

Birbirinden lezzetli yemekleri ekran başına kilitleyen ve yarışmacıları karşı karşıya getiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yılın son haftasına merhaba diyor. Yine kamera karşısına çıkacak yarışmacıların kıran kırana mücadelesine sahne olan programda ilk andan son saniyeye kadar heyecan bitmeyecek. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu maratona katılan isimler açıklandı. Emre İrkilmez de onlar arasında bulunuyor ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre İrkilmez kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre İrkilmez kimdir?

Bu hafta adını zirveye yazdırabilmek için rakiplerinin karşısına çıkarak birincilik için kolları sıvayacak olan Emre İrilmez daha önce programa katılan isimler arasında bulunuyor. Kendisi 31 yaşında. İstanbul'da yaşıyor. İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü mezunu. Aynı üniversitede sosyal hizmetler bölümünde ise 2. sınıf öğrencisi. Aslen Bayburtlu. Anne tarafından ise Ordulu. Küçük yaştan itibaren mutfakta keyifle vakit geçiren ve bu alana ilgi duyan yakışıklı yarışmacı, misafir ağırlamayı da çok seviyor. Ayrıca yaptığı yemekleri de sosyal medya hesabından paylaşıyor. Bir kozmetik firmasında da saha satış sorumlusu olarak çalışıyor. Instagram hesabı @emreirkilmez'dir.

image-3088986.jpg

image-5995874.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.