Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre Ulutaş kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre Ulutaş kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Emre de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre Ulutaş kimdir? Instagram hesabı var mı?

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu mücadeleye katılacak isimlerden biri de Emre Ulutaş oldu. Genç yarışmacı kendisine veirlen sürede birincilik için yarışıp diğer bölümlerde ise rakiplerini yorumlayarak puan verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre Ulutaş kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre Ulutaş kimdir?

Bugünden itibaren kameralar karşısına geçerek adını zirveye yazdırmak için kolları sıvayacak Emre Ulutaş'ın aslen Ağrılı olduğu tahmin edilmektedir. Kendisi otomobil işiyle uğraşıyor. Firmasının adı da soyadını taşıyor. İstanbul Ataşehir'den programa katılıyor. Kendisine çok güveniyor ve oldukça da iddialı. Bunu da yayınlanan fragmanda sık sık gösterdi. Beklentiler bir hayli yüksek. Instagram hesabı @emreulutas4'tür.

emre-ulutas-zuha-topal-la-yemekteyiz.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre Ulutaş kimdir? Instagram hesabı var mı

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.