Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Topçu kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve memleketi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Topçu kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve memleketi
 DAMGA Editörü
TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor ve yarışmacılar belli oldu. Ezgi Topçu da beş isim arasında yer alıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Topçu kimdir? Detayları haberimizden okuyabilirsiniz

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Kozlarını paylaşarak birincilik için ter dökecek yarışmacılar belli oldu ve onlar içinde Ezgi Topçu da bulunuyor. Fragman yayınlandığından bu yana güzelliği ile gündeme oturan ve bir an önce yarışacağı an merakla beklenen Topçu hakkında internette sıkı bir araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Topçu kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve memleketi haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Topçu kimdir?

DAMGA'nın derlediği habere göre bugünden itibaren kamera karşısına geçerek birincilik için ter dökecek olan Ezgi Topçu, 27 yaşında. Kadir Has Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümü mezunu. Kendisi Bursalı ve Bursa'da yaşıyor. Evli değil. 10 yıldır sporla ilgileniyor ve vücut geliştirme alanında ilerliyor. Koşuda da lisansı var. Yemek macerası da spor sayesinde başladı. Sağlıklı yemek uğraşını da sosyal medyaya taşıyarak kanal açmayı düşünüyor. Varna'da In The Palace International Short Film Festival'de konferans verdi. İçerik editörlüğü yapıyor ve kendi videolarını hazırlayarak takipçilerine sunuyor.

394716511-1069571040889906-1796940586977820273-n.jpg
Ezgi Topçu - Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Instagram hesabı

Rakipleri karşısında para ödülünü alarak evine dönmek isteyen Ezgi Topçu'nun Instagram hesabı da günün en çok arananları arasında yer aldı. Kendisinin 45 bine yakın takipçisi vardır ve program sonrasında bu sayının daha da artması bekleniyor. @ezgilitaa adresinden takip edebilirsiniz.

image-8190634.jpg
Ezgi Topçu - Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum