Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kimdir? Evlilik programında tanındı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kimdir? Evlilik programında tanındı!
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında İbrahim de var ve kendisi hakkında araştırmalar yapılıyor. İşte detaylar...

Dual yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik elde etmeye çalıştığı programda rekabet yine had safhada. Herkes kendisine verilen sürede adını zirveye yazdırmaya çalışacak. İbrahim de onlar arasında bulunuyor ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kimdir? Daha önce katıldığı evlilik programı da haberimizde yer alıyor.

jk23h4k23hjk4h3jk.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için ter dökecek İbrahim, yayınlanan fragmanda özellikle Yıldız'a gösterdiği tepki ile adından söz ettirdi. En son satış danışmanlığı yapıyordu. Evlenmemişti de. Şu an 33 yaşında. İstanbul'da yaşıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

12241023-10153289278142337-4219940965703222699-o.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim evlilik programındaydı!

Her ne kadar yemek yarışmasında karşımıza çıksa da İbrahim daha önce adını bir evlilik programında sundu. Hem de Zuhal Topal'ın rakibi olan Esra Erol'un izdivaç yapımında. O dönem 24 yaşında olan ve 2015'te kısmetini aramaya gelen genç yarışmacıya Ebru talip olmuştu. Luvrita ile fenomen haline de gelmişti. Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu da taklitlerini yapmıştı. Yarışmadaki performansı da merakla bekleniyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.