Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlkay kimdir? Instagram hesabı var mı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlkay kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı isimler arasında İlkay da var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlkay kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Dual Yapım imzasıyla haftanın beş günü TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği kapabilmek adına yarıştığı zorlu mücadeleye katılan isimler belli oldu. Yeni yarışmacılardan biri İlkay oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlkay kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlkay kimdir?

DAMGA'nın haberine göre bugün rakipleri İlknur, Pınar, Ömer ve Yusuf'un karşısına çıkacak olan İlkay, zaman zaman yaptığı çıkışlarla ön plandaydı. İlknur'un yemeklerine "yalancı" tepkisinde bulundu ardından da Ömer ile konuşma diyaloğuna girdi. ''En güzel benim. Boşuna uğraşmayın" ifadeleri sonrasında kendisine "Tuzlayayım da kokmayın diyeceğim de neyse..." yanıtını verdi. Özel hayatına dair detaylar haberimiz eklenecektir.

3jbh32hj33h.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlkay kimdir? Instagram hesabı var mı?

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.