Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Ali (12-16 Şubat) Kimdir? Instagram hesabı, yaşı, memleketi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Ali (12-16 Şubat) Kimdir? Instagram hesabı, yaşı, memleketi
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında bulunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar arasında Mehmet Ali de bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Ali (12-16 Şubat) Kimdir? Instagram hesabı, yaşı, memleketi burada

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile TV8'de yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta tüm heyecanıyla başlıyor. Yarışmacılar da merakla bekleniyordu ve adaları açıklandı. Rakiplerine karşı birincilik elde etmek isteyen isimlerden biri de Mehmet Ali olarak duyuruldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Ali (12-16 Şubat) Kimdir? Instagram hesabı, yaşı, memleketi haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Ali kimdir?

Bugün rakiplerinin karşısına çıkacak olan Mehmet Ali, ilk gün yarışmacısı olarak hünerlerini sergileyecek. Birinciliği elde edebilmek adına marifetlerini ortaya koyacak. Gün sonunda da en yüksek puanları almaya çalışacak. Soğan çorbası nedeniyle zaman zaman eleştirildi. Özellikle Müjgan'ın tepkisi çok konuşulacak. Hazal da "Her yeri ayrı bir skandal" diyerek eleştiride bulundu.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-12-16-subat-003.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Ali

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Ali Instagram hesabı

Cuma günü adını zirveye yazdırmak isteyen Mehmet Ali'nin sosyal medyadaki hesapları da merak konusu haline geldi. Ancak Instagram profili henüz bilinmemektedir. Belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.