Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Göknur Yalçın kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Göknur Yalçın kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni sene ve hafta başlıyor. Beş yarışmacının ter dökeceği programa Melek de katılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı habeirmizde.

TV 8'in başarılı programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 2024 senesi yeni yarışmacılarıyla bugün ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği ve birincilik mücadelesi verdiği zorlu mücadelede gözler bugünden itibaren Melek'te olacak. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Göknur Yalçın kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek kimdir?

Bugünden itibaren ekranlara gelecek 103'üncü haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak dikkat çeken Melek, yayınlanan fragmanda adından söz ettirmeyi başardı. "Sevdim dedim sevmedim, ben kimleri mahvettim. Ben Kara Melek. Benimle uğraşamazsınız" dedi. Acıya dayanamadı ve masadan kalktı. Yediği acı sonrası önce banyoya ardından da mutfağa gitti.

image-2769597.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Göknur Yalçın

Melek Göknur Yalçın kimdir?

Rakiplerini geride bırakmak isteyen Melek Göknur Yalçın 37 yaşında. İstanbul'da yaşıyor. Ümraniye'de ikamet ediyor. Aslen Kastamonulu. Yemek konusunda üstüne kimseyi tanımıyor. Tatlılarda daha hamarat olduğunu düşünüyor. Ara sıcak ve mezelerde de iddialı. Yarışmacıların kendisinden korkması gerektiğini söyledi. Sevimli, sempatik ve sakindir. Adalet ve haksızlık karşısında kendini ezdirmeyeceğini dile getirdi.

image-8578061.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Göknur Yalçın

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Instagram hesabı

Güzel yarışmacı günün en çok araştırılanları arasına girmeyi başarırken sosyal medya profilleri de öğrenilmek isteniyor. Instagram hesabı oldukça popüler. 10 binden fazla takipçisi var. Paylaşımları ile takipçilerinin içini ısıtan seksi pozlar paylaşıyor. Kendisini @karamelek_melek_goknuryalcn adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.