Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan Özdemir Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan Özdemir Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Dual Yapım imzası taşıyan bölümlerle adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni yarışmacılarıyla haftaya merhaba diyor. Katılımcılar arasında Müjgan da var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan Özdemir Öztürk kimdir? Detaylar haberimizde.

Milyonlarca izleyici tarafından ilgiyle takip edilen ve her anında büyük bir keyif veren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 12-16 Şubat yarışmacıları belli oldu. Birbirlerine üstünlük kurabilmek adına mutfağa girecek isimler arasında Müjgan da bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan Özdemir Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

mujgan-ozdemir-ozturk-3.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan Özdemir

Fırtına gibi geldi!

Bu haftanın en çok ilgi gören yarışmacısı olması beklenen Müjgan, şapkası, eldivenleri ve kıyafetiyle önce Zuhal Topal'ın ardından masadaki herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Eleştirileriyle de rakiplerine ilk günden gözdağı verdi. Mehmet Ali Bey'e yönelttiği sözler, çok konuşulacak.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-12-16-subat.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan Özdemir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan kimdir?

Damga'nın derlediği habere göre, pazartesiden itibaren adını zirveye yazdırmak isteyen Müjgan, İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Güzelliğiyle de gündeme gelen Müjgan6 çocuğunu olduğunu söyleyince herkesin ağzı açık kaldı. 47 yaşında. Aslen Karabüklü ve evli. Üniversite mezunu. Led teknolojisi alanında çalışmaktadır. Fabrika sahibidir. Oldukça iddialı ve kendinden emindir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan Instagram hesabı

75 bin lirayı kazanmak isteyen Hazal'ın kendisine verilen sürede elinden geleni yapacağı bölüm sabırsızlıkla beklenirken diğer yandan sosyal medya hesapları da mercek altına alınarak takip edilmek isteniyor. Profili gizli olduğundan adresini yazmamaktayız.

ba4559a2-b037-48c4-bd0b-e8defbad2817.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan
a2b97f3c-c9ac-4040-a7cd-f57874bdd724.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan
ba4559a2-b037-48c4-bd0b-e8defbad2817.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.