Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa (19-23 Şubat) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa (19-23 Şubat) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Yemekteyiz, Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlardaki yerini alıyor. Yarışmacılardan biri de Mustafa. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa (19-23 Şubat) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi günlerinde birincilik için yarışıp sıralamada ilk sırayı alabilmek adına mücadele vereceği yapımda bulunan isimlerden biri de Mustafa olarak açıklandı. Haftanın iki erkek yarışmacısından olan Mustafa'nın performansı da merak konusu. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa (19-23 Şubat) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa kimdir?

Bugünden itibaren 75 bin liralık ödülü evine götürmek isteyen Mustafa, ilk gün yarışmacısı olarak rakipleri Ayşe, Hacer, Necmettin ve Menekşe'nin karşısına çıkacak. Ardından da yemeklerini hazırlayacak. Ancak salatayı unutması sonrası olanlar olacak. Eksik menü başına iş açabilir. Ayşe'nin kendisine göstereceği puan tepkisine nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

k23hjk23hk3.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.